Project Description

Vissza az összes termékhez

VEGYES VIRÁGMÉZ

Amikor a méhek sokvirágú réteken gyűjtenek, a különböző eredetű nektár vegyesmézzé érik.

A vegyes virágméz összetétele évszakonként és tájanként mindig más. Vegyes mivoltából következik, hogy sokféle cukrot, szerves savat, illóolajat és ásványi elemet tartalmaz, ami fokozza kedvező élettani hatásait.

FOGYASZTÁSA:

Sokan szeretik teába akár forrón, akár kihűtve, hiszen igazán kellemes, gyümölcsös ízt kölcsönöz neki.

JÓTÉKONY HATÁSAI:

Betegségek esetén, már napi 2-3 evőkanálnyi mennyiség is képes megállítani a baktériumok szaporodását. A vegyes virágméz fogyasztása kifejezetten ajánlott a gyermekek és az idősek számára immunerősítés céljából, valamint a fertőző légúti megbetegedések kivédése vagy legyőzése céljából.

TULAJDONSÁGAI:

Küllemét, ízét a benne túlsúlyban lévő növények hatóanyagai határozza meg, de általában sötétebb árnyalatú, barnás-sárgás színű, közepes tempóban kristályosodó vegyesmézről beszélünk. Könnyen összetéveszthetjük a napraforgómézzel, de a kétfázisú kristályosodás a vegyes virágmézekre nem jellemző (hacsak nincs bennük egy jó adag napraforgó is 😉 ).

KISZERELÉSEK:

  • 940g – 1800Ft

  • 480g – 1000Ft

  • 250g – 700Ft

  • Különleges, hatszögletű mini (110g) díszüvegbe is csomagoljuk. – 600Ft

Megrendelés
Telefonon: 0630 9970 378
Emailben: rendeles@zsemezek.hu

Előzetes egyeztetés alapján Kaposváron személyesen is átveheted a megrendelt termékeket. De nem kaposváriként is érdemes követned Facebook programnaptárunkat, hiszen rendszeresen látogatjuk a Somogy és Tolna megyei, és a Balaton környéki termelői vásárokat, illetve idéntől országos gasztronómiai rendezvényeken is megjelenünk. Állandó árusítóhelyünk a bárdudvarnoki Petörke Portéka és az Igali Fürdő.

Kaposváron belül ingyenesen kiszállítjuk, országos viszonylatban pedig futárszolgálattal küldjük el Neked a rendelt termékeket. A szállítási költség a rendelt mennyiségtől függ.

Bővítse vendéglátóhelyének termékpalettáját kiváló minőségű mézeinkkel!

Kedvezmény vagy ajándék?

Your Content Goes Here

10.000Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény jár, vagy egy általad választott 250g-os fajtamézet adunk ajándékba. Te választasz! 🙂

Vissza az összes termékhez