Project Description

Vissza az összes termékhez

REPCEMÉZ

A repcemézet sokan krémmézként ismerik. Ezt a nevet az igen hamar, valóban krémszerűvé sűrűsödő tulajdonságáról kapta. És bár állagában különbözik a mézek többségétől, ez ízében nem befolyásolja, sőt, élvezetesebb a reggeli kenyérre, péksüteményre kenni.

Hazánk vetésterületének jelentős részén termesztenek repcét. A szántóföldi kultúra nektártermelő képessége a dél-dunántúli megyékben kiváló. 

FOGYASZTÁSA:

Italok édesítéséhez is kiváló, hiszen nem nyomja el azok aromáját.

JÓTÉKONY HATÁSAI:

Kicsi savtartalom és nagy vastartalom jellemzi, a többi mézhez viszonyítva. Ajánlatos gyomorbántalmak enyhítésére és vérszegénység esetén naponta 1-2 kávés kanállal fogyasztani.

TULAJDONSÁGAI:

A repceméz nagy szőlőcukor (glükóz) tartalma miatt a pergetést követő 2 héten belül megszilárdul. Ezt a természetes folyamatot kristályosodásnak nevezzük. Az ilyen típusú krémméz könnyen kenhető, nem csöpög, ezért könnyű vele dolgozni a konyhában. A repceméz színe halványsárga, illata enyhe.

A fogyasztók a repcemézet elsősorban olcsósága miatt értékelik, de éppen ez az oka, hogy a méhészek nem mindig tartják meg tisztán, hanem összecsapják a vegyes virágmézzel. Próbáld ki a Zsé Mézek tiszta repcemézét!

KISZERELÉSEK:

  • 940g – 1800Ft

  • 480g – 1000Ft

  • 250g – 700Ft

  • Különleges, hatszögletű mini (110g) díszüvegbe is csomagoljuk – 600Ft

Megrendelés
Telefonon: 0630 9970 378
Emailben: rendeles@zsemezek.hu

Előzetes egyeztetés alapján Kaposváron személyesen is átveheted a megrendelt termékeket. De nem kaposváriként is érdemes követned Facebook programnaptárunkat, hiszen rendszeresen látogatjuk a Somogy és Tolna megyei, és a Balaton környéki termelői vásárokat, illetve idéntől országos gasztronómiai rendezvényeken is megjelenünk. Állandó árusítóhelyünk a bárdudvarnoki Petörke Portéka és az Igali Fürdő.

Kaposváron belül ingyenesen kiszállítjuk, országos viszonylatban pedig futárszolgálattal küldjük el Neked a rendelt termékeket. A szállítási költség a rendelt mennyiségtől függ.

Bővítse vendéglátóhelyének termékpalettáját kiváló minőségű mézeinkkel!

Kedvezmény vagy ajándék?

Your Content Goes Here

10.000Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény jár, vagy egy általad választott 250g-os fajtamézet adunk ajándékba. Te választasz! 🙂

Vissza az összes termékhez