Project Description

Vissza az összes termékhez
Vissza a díszcsomagokhoz

LÉPESMÉZ

A lépesméz őrizte meg legősibb formáját, hisz úgy kerül forgalomba, ahogy azt a méhek előállítják.

A lépekben vagy a kereteken termelt lépesméz  bármely mézfajtából is származzon, fogyasztható. Biológiai értéke sokkal magasabb, mert a sok viasz sok vitamint (kiemelt mértékben A –vitamint) tartalmaz. 

FOGYASZTÁSA:

Bár általában a lépesmézet rágva fogyasztjuk és a viaszt nem nyeljük le, ha mégis kísérletezünk, nem lesz bajunk, hiszen organikus anyag! 🙂

JÓTÉKONY HATÁSAI:

A rágás által tisztítja a fogakat és fertőtlenít.

TULAJDONSÁGAI:

Tulajdonságai a mézfajtától függnek, de aki figyelmesen böngészi többi termékünket láthatja, mennyi természetes jótékony hatással bírnak a különböző mézek. Leggyakrabban immunerősítők, fertőtlenítők.

KISZERELÉSEK:

  • 480g – 1600Ft

  • 250g – 1200Ft

Megrendelés
Telefonon: 0630 9970 378
Emailben: rendeles@zsemezek.hu

Előzetes egyeztetés alapján Kaposváron személyesen is átveheted a megrendelt termékeket. De nem kaposváriként is érdemes követned Facebook programnaptárunkat, hiszen rendszeresen látogatjuk a Somogy és Tolna megyei, és a Balaton környéki termelői vásárokat, illetve idéntől országos gasztronómiai rendezvényeken is megjelenünk. Állandó árusítóhelyünk a bárdudvarnoki Petörke Portéka és az Igali Fürdő.

Kaposváron belül ingyenesen kiszállítjuk, országos viszonylatban pedig futárszolgálattal küldjük el Neked a rendelt termékeket. A szállítási költség a rendelt mennyiségtől függ.

Bővítse vendéglátóhelyének termékpalettáját kiváló minőségű mézeinkkel!

Kedvezmény vagy ajándék?

Your Content Goes Here

10.000Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény jár, vagy egy általad választott 250g-os fajtamézet adunk ajándékba. Te választasz! 🙂

Vissza az összes termékhez
További fajtamézek
Megnézem a mézes csemegéket!