Project Description

Vissza az összes termékhez

GESZTENYEMÉZ

Sajnos hazánkban egyre kevesebb összefüggő területet találunk szelídgesztenye erdőt, ezért nagyon ritka és különleges mézfajtánk. Szívbetegségek ellen népi csodaszerként tartják számon.

FOGYASZTÁSA:

Fogyasszunk belőle naponta, akár csak 1-1 kiskanállal! 🙂

JÓTÉKONY HATÁSAI:

A szelídgesztenyéből készült méz remek segítséget nyújt a trombózis kialakulásának megelőzésében, illetve visszér problémák kezelésére. A szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázata is jelentősen lecsökkenthető a rendszeres gesztenyeméz fogyasztás által. Hatása miatt igen régóta számontartják, mint népi csodaszer.

TULAJDONSÁGAI:

A szelídgesztenyéből készült méz illata a gesztenyevirághoz hasonlít. Színe sötétbarna, íze jellegzetesen kesernyés, fűszeres utóízű.

KISZERELÉSEK:

  • 480g – 1600Ft

  • 250g – 850Ft

  • Különleges, hatszögletű mini  díszüvegbe is csomagoljuk: 110g – 600Ft

Megrendelés
Telefonon: 0630 9970 378
Emailben: rendeles@zsemezek.hu

Előzetes egyeztetés alapján Kaposváron személyesen is átveheted a megrendelt termékeket. De nem kaposváriként is érdemes követned Facebook programnaptárunkat, hiszen rendszeresen látogatjuk a Somogy és Tolna megyei, és a Balaton környéki termelői vásárokat, illetve idéntől országos gasztronómiai rendezvényeken is megjelenünk. Állandó árusítóhelyünk a bárdudvarnoki Petörke Portéka és az Igali Fürdő.

Kaposváron belül ingyenesen kiszállítjuk, országos viszonylatban pedig futárszolgálattal küldjük el Neked a rendelt termékeket. A szállítási költség a rendelt mennyiségtől függ.

Bővítse vendéglátóhelyének termékpalettáját kiváló minőségű mézeinkkel! Kérjen ajánlatot, és mi a legkedvezőbb árat kalkuláljuk Önnek.

 

Kedvezmény vagy ajándék?

Your Content Goes Here

10.000Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény jár, vagy egy általad választott 250g-os fajtamézet adunk ajándékba. Te választasz! 🙂

Vissza az összes termékhez