Project Description

Vissza az összes termékhez

FACÉLIAMÉZ

A mézontófű vagy facélia, esetleg méhvirág, hernyóvirág magyar neve is mutatja, hogy rendkívül jó méhlegelő. Kellemes zamatú, halványbarna színű méz. Magasabb gyümölcscukor tartalma miatt viszonylag lassan kristályosodik. Főleg a Nyugat-Dunántúlon termesztik a méhészek, de elvadulva máshol is előfordul.

FOGYASZTÁSA:

Kenyérre kenve, gyümölcsre csorgatva, palacsintán is mennyei!

JÓTÉKONY HATÁSAI:

Fertőtlenítő hatású, kiválóan gyógyítja az égett bőrt. Ajánlott szív- és érrendszeri betegségek esetén, javasolt a vér koleszterinszintjének csökkentésére.

TULAJDONSÁGAI:

Kellemes zamatú, halványbarna színű méz. Magas gyümölcscukor (fruktóz-) tartalma miatt lassan kristályosodik.

KISZERELÉSEK:

  • 940g – 2300Ft

  • 480g – 1250Ft

  • 250g – 750Ft

  • Különleges, hatszögletű mini (110g) díszüvegbe is csomagoljuk – 600Ft

Megrendelés
Telefonon: 0630 9970 378
Emailben: rendeles@zsemezek.hu

Előzetes egyeztetés alapján Kaposváron személyesen is átveheted a megrendelt termékeket. De nem kaposváriként is érdemes követned Facebook programnaptárunkat, hiszen rendszeresen látogatjuk a Somogy és Tolna megyei, és a Balaton környéki termelői vásárokat, illetve idéntől országos gasztronómiai rendezvényeken is megjelenünk. Állandó árusítóhelyünk a bárdudvarnoki Petörke Portéka és az Igali Fürdő.

Kaposváron belül ingyenesen kiszállítjuk, országos viszonylatban pedig futárszolgálattal küldjük el Neked a rendelt termékeket. A szállítási költség a rendelt mennyiségtől függ.

Bővítse vendéglátóhelyének termékpalettáját kiváló minőségű mézeinkkel! Kérjen ajánlatot, és mi a legkedvezőbb árat kalkuláljuk Önnek.

 

Kedvezmény vagy ajándék?

Your Content Goes Here

10.000Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény jár, vagy egy általad választott 250g-os fajtamézet adunk ajándékba. Te választasz! 🙂

Vissza az összes termékhez