Project Description

Vissza az összes termékhez

CSIPKEBOGYÓS CSEMEGE

A csipkebogyó ágyon ízesített mézes csemege rendkívül egészséges és szuperfinom összhatást ad. A mézben nagyon sok fontos vitamin van, a csipkebogyóban magas a C-vitamin tartalom, bombafegyver a megfázások idején.

FOGYASZTÁSA:

Teába, limonádéba, croissanthoz, sőt császármorzsára is remek, lekvárok helyett.

JÓTÉKONY HATÁSAI:

Rendszeres használata erősíti a fehérvérsejteket a baktériumokkal és a vírusokkal szemben folytatott harcban. Az akácméz és a csipkebogyó tartós fogyasztása erősíti az immunrendszert.

TULAJDONSÁGAI:

Csipkebogyó tartalom: kb. 40%
Akácméz tartalom: kb. 60%

KISZERELÉSEK:

  • 180g – 1500Ft

Megrendelés
Telefonon: 0630 9970 378
Emailben: rendeles@zsemezek.hu

Előzetes egyeztetés alapján Kaposváron személyesen is átveheted a megrendelt termékeket. De nem kaposváriként is érdemes követned Facebook programnaptárunkat, hiszen rendszeresen látogatjuk a Somogy és Tolna megyei, és a Balaton környéki termelői vásárokat, illetve idéntől országos gasztronómiai rendezvényeken is megjelenünk. Állandó árusítóhelyünk a bárdudvarnoki Petörke Portéka és az Igali Fürdő.

Kaposváron belül ingyenesen kiszállítjuk, országos viszonylatban pedig futárszolgálattal küldjük el Neked a rendelt termékeket. A szállítási költség a rendelt mennyiségtől függ.

Bővítse vendéglátóhelyének termékpalettáját kiváló minőségű mézeinkkel!

Kedvezmény vagy ajándék?

Your Content Goes Here

10.000Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény jár, vagy egy általad választott 250g-os fajtamézet adunk ajándékba. Te választasz! 🙂

Vissza az összes termékhez