Project Description

Vissza az összes termékhez

4 kis üveg fajtaméz díszdobozban

Egy egészséges és elegáns ajándék, amit szívesen fogadnak majd kollégái és üzleti partnerei!

Új díszcsomagolásunkat cégeknek és szervezeteknek ajánljuk, hiszen amellett, hogy egy figyelmes és különleges meglepetés, mini mérete miatt könnyen elfér az ajándékszatyrokban is.

A méhsejtmintás doboz 4 db  50 grammos üveget, azaz 4 fajtaméz válogatást rejt, amelyet tetszés szerint variálhat az elérhető kínálatból.

VÁLASZTHATÓ MÉZEK:

A DÍSZCSOMAG ÁRA:

  • A 4 fajtamézet tartalmazó válogatás doboz ára: 1900 forint

Megrendelés
Telefonon: 0630 9970 378
Emailben: rendeles@zsemezek.hu

Előzetes egyeztetés alapján Kaposváron személyesen is átveheted a megrendelt termékeket. De nem kaposváriként is érdemes követned <a href=”https://www.facebook.com/pg/zsemezek/events/?ref=page_internal” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>Facebook programnaptárunkat</a>, hiszen rendszeresen látogatjuk a Somogy és Tolna megyei, és a Balaton környéki termelői vásárokat, illetve idéntől országos gasztronómiai rendezvényeken is megjelenünk. Állandó árusítóhelyünk a bárdudvarnoki Petörke Portéka és az Igali Fürdő.

Kaposváron belül ingyenesen kiszállítjuk, országos viszonylatban pedig futárszolgálattal küldjük el Neked a rendelt termékeket. A szállítási költség a rendelt mennyiségtől függ.

Bővítse vendéglátóhelyének termékpalettáját kiváló minőségű mézeinkkel!

Kedvezmény vagy ajándék?

Your Content Goes Here

10.000Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény jár, vagy egy általad választott 250g-os fajtamézet adunk ajándékba. Te választasz! 🙂

Vissza az összes termékhez